TV-Inspektion af kloakken

Med en Tv Inspektion sikrer vi dig at din kloak er i den bedste stand

Forside > Tv-inspektion

TV-INSPEKTION KORT FORTALT

Med vores professionele kameraudstyr laver vi en tilstandsrapport over kloakken. En rapport indeholder billeder og skadesbeskrivelse, som blandt andet kan bruges i forsikringsøjemed eller ved køb og salg af hus. Og hvis din kloak er forstoppet løser vi også dette.
Med professionel spule udstyr får vi fjernet din forstoppelse og laver efterfølgende tv-inspektionen af din kloak. Så er du sikker på din kloak er i bedste stand!

PRIS PÅ TV-INSPEKTION

Hos KFH Kloak går vi ind for faste lave priser. Derfor  kommer der aldrig en ekstra regning uden begge parter er blevet enige. Det betyder ingen skjulte ekstra gebyrer!

Vores standard tv-inspektion lyder på 2.500 kr. inklusiv mom

Hos KFH Kloak får du denne måned ud 50% rabat!

Nu kun 1250 kr. inklusiv moms 

Her er inkluderet:

  • Fejlfinding af problem i kloakken.
  • Let spuling i forbindelse med tv-inspektionen.
  • PDF fil med skadesoversigt tilsendt via Email.

 

 

Kontakt os i dag 

Opgaver med kort varsel er en del af vores hverdag. Erfaring med akutte løsninger har givet os et stærkt overblik, som giver os mulighed for at imødekomme din situation - hurtigt og effektivt.

Anmeldelser af KFH Kloak

Fremragende
På basis af 10 anmeldelser
Torben Leander Andersen
Torben Leander Andersen
Hurtig udrykning, holdt hvad de lovede og super god service. Helt klar en anbefaling herfra.
Lise Juhl Kelkal
Lise Juhl Kelkal
Bestilte TV-inspektion & rensning, fordi vores spildevandsalarm hyler alt for ofte. KFH inspicerede, kom med bud på diagnose og insisterede på IKKE at tage betaling, da de ikke kunne løse opgaven. Anbefalede til gengæld nogen, der kunne. Meget taknemmelig over denne gode service og vil klart ringe til Samuel & co en anden gang. Behagelig kontakt fra første telefonsamtale. De havde sågar overskud til børnenes mange spørgsmål kl lidt i 8 om morgenen 😉
Cong Liu
Cong Liu
Må give to ganges fem stjerner, fordi firmaet blev anbefalt af min nabo. Super service og dygtige arbejdere.
Trine Fjord
Trine Fjord
Rigtig god service. Grundig og dygtig. Klarede hele sagen fra start til slut også i forhold til forsikringsselskabet. Anbefaler på det varmeste Samuel og KFH Kloak.
michael sørensen
michael sørensen
Godt arbejde og super flinke mennesker. Kan kun anbefale dem.👍
Per Egegård Sommer
Per Egegård Sommer
Super god service hos KFH kloak. Havde store problemer med afløbsrørene i vores hus og andre firmaer var ikke i stand til at gennemskue fejlen. KFH kloak kom akut ud (på en søndag) og fandt fejlen. Det blev til en forsikringssag og KFH kloak har haft total styr på det hele mens vi har lænet os tilbage. Flinke og pålidelige folk der overholder deres aftaler. KÆMPE anbefaling her fra.
Mathias Knudsen
Mathias Knudsen
Super service. Rykker ud med kort varsel. Godt håndværk. Rydder fint op efterfølgende. Flinke og rare gutter.
Steen Lou
Steen Lou
Vi er meget tilfredse med KFH Kloak Aps, de var gode til at forklare os om skaden, og vi havde mulighed for at se skaden før og efter den var udført.

TV-inspektion og forsikringssager

Ifølge Ret & Råd Advokaterne er det lovpligtigt at have en husforsikring hvis der er optaget lån i huset. Dog er det altid en god ide at have en forsikring på sit hus, og derfor har langt størstedelen af danskerne det. Men hvordan kan din forsikring hjælpe dig i forbindelse med en tv-inspektion af kloakken?

Til at starte med er det vigtigt at sige, at der er meget stor forskel på den ene forsikring til den anden. Som en tommelfingerregel har de fleste forsikringer skrevet ind i deres police, at der først skal være et problem med jeres kloak før de dækker skaden. Det kan være at du har bemærket at dit toilet, håndvask eller andre afløb i huset en gang i mellem trækker dårligt eller det kan være du har haft problemer med lugt.

Hvis man da efterfølgende laver en tv-inspektion af kloakken og finder skader af klasse 3 eller 4, vil langt de fleste forsikringsselskaber dække både udgifterne til tv-inspektionen samt udbedring af disse skader. Hos KFH Kloak har vi 25 års erfaring med forsikringssager, og har derfor arbejdet med alle forsikringsselskaber i Danmark. 

Hos KFH Kloak går vi ind for at det skal være så gnidningsfrit som muligt for vores kunder. Derfor tilbyder vi både tv-inspektion, rådgivning i forbindelse med forsikringsselskabet samt efterfølgende at udbedre af skaderne. Vi sørger for du er i sikre hænder fra start til slut. Har du nogen spørgsmål angående forsikringen er du altid velkommen til at ringe til os.

Tilstandsrapport / TV-inspektion
i forbindelse med huskøb

Når der laves en tv-inspektion i forbindelse med huskøb, dokumenteres samtlige skader i kloakken. Ligesom når der laves en tilstandsrapport på taget, væggene eller andre dele af huset, fungere en tilstandsrapport på samme måde. Det betyder vi dokumentere skader der er af klassen k2, k3 og k4. K2 betyder at det er en mild skade, men som ikke forvolde store problemer i kloakken.

Man kan sammenligne det med et stenslag i ruden. K3 er dog en reel skade, og betyder at der er hul i kloakken. Dette er altså en skade der kan skabe forstoppelse i kloakken. K4 er derfor en akut skade, der bør udbedres hurtigst muligt.
Når tv-inspektionen er færdig får du en færdig tilstandsrapport i pdf format, med skadesbeskrivelse og klassificering af eventuelle skader. Denne kan bruges som forhandling ved huskøb. Har du nogen spørgsmål angående en tilstandsrapport eller tv-inspektion er du altid velkommen til at ringe til os.

Hvorfor en TV-inspektion ?

Som uddannet kloakmester lærer man at lave nye kloakker, men også hvordan man reparere gamle kloakker. Dem er der nemlig rigtig mange af. De fleste huse i Danmark er 25-50 år gamle, og det betyder at der er løbet utrolig mange tons vand igennem disse huses kloakrør..

Det mest normale kloakrør er lavet af beton og netop disse betonrør er lavet til at kunne holde omkring 20-30 år. Derfor er en stor del af kloakmester uddannelsen møntet på at reparere de gamle kloakker. Men hvordan gør man det, når man ikke kan se hvad der er galt? Det er netop her TV-inspektionen kommer ind i billedet.

Hos KFH Kloak gør vi brug af det nyeste og førende kamera udstyr i Danmark. Med vores Agilias kamera kan vi filme og fotografere hele kloakken og dokumentere hvis der er skader eller tegn på slid.

Sikring mod rotter: Tv-inspektion, udbedring af skader, rottespærre

Hvis du gerne vil sikre dig selv mod rotter er der en meget simpel tilgang. Først kigger man med et tv-inspektions kamera om der er nogle rotter i din kloak.

Bliver der konstateret rotter i din kloak er det vigtigt at der med det samme bliver installeret et rottespærre. Rottespærren gør at der ikke kan komme yderligere rotter ind i din kloak, og de rotter der befinder sig i din kloak kan komme ud. Herefter skal man udbedre de skader og lukke de huler rotten har lavet i din kloak.

Dette gøres nemmest med en punkt-renovering. Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at ringe til os.

Der findes mange slags skader i kloakken

Hos KFH Kloak har vi specialiseret os i at lave tv-inspektioner og det betyder at vi har inspiceret kilometervis af kloak, og har derfor set alle typer skader i kloakken.

Til at starte med inddeler man alle skader på samme måde, k2-k3 eller k4 alt efter hvor slem skaden er. De mest normale skader i kloakken er forskudte samlinger. Det betyder at den samling der er mellem 2 rør er forskudt, og der er derfor åbent ud i kloakken, hvilket naturligvis skaber forstoppelse. En anden meget normal ting er rødder i kloakken.

Det er altså enten træer eller buskes rødder, som finder vej ned til kloakken, og danner store rødder inde i kloakken. Dette skyldes at rødderne kan mærke vibrationerne fra vandet, og søger derfor mod vandet, og ind i kloakken. Aflejringer ses også ofte i kloakken.

Det kan skyldes en lille forskudt samling, og en hyppigt brugt vaskemaskine. Har du nogen spørgsmål angående hvilken slags skader der kunne være i din kloak, er du altid velkommen til at ringe til os.

Strømpeforing

I KFH Kloak har vi specialiseret os i at udbedre kloakskader uden at skulle grave.

I stedet gør vi brug af det der kaldes for strømpeforing af kloakken.

Dette er en teknik som er lidt mere teknisk men hvor du som ejer af en dårlig kloak slipper for at skulle have gravet hele din have op.

Det fungere på følgende måde:

Skaden i kloakken bliver målt og vurderet. Herefter bliver der skåret et stykke glasfiberdug der passer med diameteren på røret og med længden på skaden.

Nu findes en ballon frem samt en 2 komponent hærdende lim. Limen blandes sammen og og smøres ud på glasfiberdugen.

Når glasfiberdugen er godt smurt ind rulles den på ballonen og den er nu klar til at komme i kloakken.

Med skubstænger bliver ballonen nu skubbet ind til skaden hvorefter den bliver pustet op med 2-3 bars tryk. Nu ventes der en times tid indtil limen er hærdet færdig.

Til sidst tages luften af ballonen og tilbage er et nyt stykke renoveret kloak.

HVOR LANGT KØRER VI?

KFH Kloak holder til i Nordsjælland. Vores hovedkontor er i Hillerød, men vi køre på det meste af Sjælland. Hos KFH Kloak går vi meget op i ikke at have skjulte gebyrer og har derfor ikke kørselstillæg.

Vi kører i hele Nordsjælland og køre til og med Køge. Har du spørgsmål angående hvor langt vi køre er du meget velkommen til at ringe til os.