Nedgravning af samletank 

Forside > Samletank

SE FILMEN – HVAD ER EN SAMLETANK?

En samletank  er en stor plastik tank som graves ned i jorden for at samle alt spildevand i et kolonihavehus eller i et sommerhus. De fleste kolonihaver er nemlig ikke forbundet til en offentlig kloak hvilket betyder at mange finder på alternative løsninger til afledning af spildevandet.

Vi ser ofte hjemmelavede faskiner eller campingtoiletter og det bliver desværre aldrig det samme som et rigtigt toilet. Derfor er der flere og flere som for gravet en samletank ned, så de kan bruge deres afløb som de plejer.

Vi forstår at et sommerhus eller en kolonihave er et sted man gerne vil slappe af og ikke bekymrer sig om sin kloak. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på nedgravning af en samletank så du kan slappe af uden bekymringer.

Hvordan er processen?

I første omgang skal vi besigtige grunden og vi skal aftale opgavens omfang. Her tager vi billeder og vi måler op og besvarer spørgsmål. Det er også her vi aftaler hvor tanken skal graves ned og hvor kloakrørene skal føres ud samt størrelsen på tanken. Når alt er aftalt går vi hjem og regner på prisen og sender et færdigt tilbud på mail.

Efter accept af tilbud skal projektet godkendes af jeres forening. Her laves en skitse over hvor kloakken og samletanken graves ned og sendes til foreningen. Først når ansøgningen til foreningen er blevet godkendt kan ansøgningen til kommunen sendes afsted. Ansøgningen til kommunen står vi som autoriseret kloakmester virksomhed for.

Når ansøgningen er godkendt skal vi aftale en dato for hvornår arbejdet skal udføres. Hos KFH Kloak har vi udstyret i orden. Derfor kommer vi i en stor lastbil fyldt med udstyr så vi kan løse opgaven bedst muligt.

Vi bruger også nye pålidelige maskiner og ankommer altid 2-3 mand høj. Det betyder det ofte tager 1-2 dage at udføre arbejdet. Har du nogen spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud er du altid velkommen til at kontakte os på 35126484.

Hvad koster det?

Alle projekter og opgaver er forskellige og derfor er prisen det selvfølgelig også. Så hvad koster nedgravningen af en samletank? Kigger vi tilbage på de mange hundrede tanke vi har gravet ned igennem tiden svinger prisen typisk mellem 30.000- 45.000 kroner + moms.

Men som sagt variere det meget! Der er mange ting som presser prisen op eller ned. Eksempelvis øges prisen ved fuld reetableringen, ved bortkørsel af jord, ved mange afløb, ved etablering af toilet mm. Så for at vi kan give den skarpeste pris sørger vi altid for at skræddersy vores tilbud. Har du nogen spørgsmål eller ønsker at få et uforpligtende tilbud er du meget velkommen til at kontakte os på: 35126484.

Anmeldelser af KFH Kloak

'' Super god service hos KFH kloak. Havde store problemer med afløbsrørene i vores hus og andre firmaer var ikke i stand til at gennemskue fejlen. KFH kloak kom akut ud (på en søndag) og fandt fejlen. Det blev til en forsikringssag og KFH kloak har haft total styr på det hele mens vi har lænet os tilbage. Flinke og pålidelige folk der overholder deres aftaler. KÆMPE anbefaling her fra.''



Per Sommer Nielsen 

''Rigtig god service. Grundig og dygtig. Klarede hele sagen fra start til slut også i forhold til forsikringsselskabet. Anbefaler på det varmeste Samuel og KFH Kloak.''



Trine Fjord 

''I hele forløbet har KFH Kloak været der for os. Gode til at forklare, tålmodige når der spørges igen og igen, og samarbejdet har fungeret godt. Aftalt arbejde til aftalt pris. Vi anbefaler gerne KFH Kloak.''



''God, venlig kontakt. Aftaler overholdt med tilbagemeldinger i forhold til aftaler. Veludført arbejde. Oprydning perfekt. Opgaven var at der blev udgravet til tilbygning, lagt afløb og faskine. Prisniveau er at anbefale. Jeg kan varmt anbefale andre at benytte denne kloakmester. Andre folk i min kolonihave har spurgt til denne mester, fordi de kunne se et fint stykke arbejde med oprydning, og jeg kunne fortælle at aftaler og tilbagemeldinger var overholdt og tilfredsstillende.''



Dorte Christensen

Hvilke mærker bruger vi?

Hos KFH Kloak går vi op i kvalitet. Det gælder både i selve udførelsen af vores arbejde men også hvilke produkter vi graver ned. Vores kloakrør og samletanke er derfor testet af teknologisk institut og er de mest anvendte kloakrør i vores branche.

Vi bruger Wavin og Uponor som er nogle af de største og mest anerkendte producenter i Europa. Der findes samletanke i mange forskellige størrelser hvor de mest anvendte er 3000 liter og 5000 liters tanke. Er du i tvivl om hvilke størrelse tank du skal vælge? Så er du meget velkommen til at ringe til os på 35126484.