Om KFH-Kloak

 

KFH-kloak

Hos KFH Kloak deler vi erfaringen mellem vores 5 ansatte, der tilsammen deler 45 års erfaring. Vores mål er at have en tæt relation til vores kunder og at yde god gammeldags service.

Vi er altid friske på snakken, hvis du skal have lavet kloakken!

Der er få ting, der er mere generende end at have problemer med kloakeringen i huset. Derfor findes der folk som os, der kan komme forbi og hurtigt hjælpe dig med at få fugtsikret kælderen, renset ud i dine kloakrør eller få gjort noget ved rotterne på loftet.

Altid klar

KFH kloak er altid klar til at varetage dine behov, vi udfører alt fra kloak og forsikringssager, rotteskader, reparationer mm. Hvis du er i tvivl om omfanget af opgaven, er vi klar til at hjælpe via telefon eller email.

Garanti

Hos os er det kunden der kommer først. Derfor er vi medlem af Dansk Byggeri som sørger for at du automatisk er forsikret efter arbejdet, for op til 100.000Kr uden at det koster dig en krone ekstra.

Service

Vi går op i god kundeservice. Derfor bestræber vi os på at være punktlige, afslutte opgaven til tiden og vigtigst af alt, at efterlade et pænt stykke arbejde. Det kalder vi god gammeldags kundeservice.